Кошик
41 відгук
+380 6 7 6 370 370
+380676370370Киев Алина
+380666705033Днепр Ирина
Додати відгук
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Крем чайне дерево, манука і канука, Вівасан, Швейцарія

  • В наявності
  • Код: I 876

1 062 грн.

956 грн.

-10%
+380676370370
Киев Алина
  • +380666705033
    Днепр Ирина
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Крем чайне дерево, манука і канука, Вівасан, Швейцарія
В наявностіКрем чайне дерево, манука і канука, Вівасан, Швейцарія
1 062 грн.956 грн.
Купити
+380676370370
Киев Алина
  • +380666705033
    Днепр Ирина
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Крем на основі композиції масел чайного дерева, кануки і мануки в поєднанні з екстрактами цілющих трав повинен обов'язково бути присутнім у Вашій домашній аптечці, оскільки він володіє різнобічним впливом і може використовуватися для багатьох цілей.

Крем Чайне дерево з чайним деревом і канукой рекомендується для гіперчутливою і запаленої шкіри. Він швидко вбирається, усуваючи подразнення, почервоніння, лущення, свербіж. Знімає запалення, забезпечуючи повноцінну регенерацію при травмах шкіри й екземі, заспокоює біль і знімає почервоніння при опіках.

Ефективно діє при шкірних висипаннях, герпетичної, гнійничкових, вугрової висипки, прищах, порізах, саднах, попрілості між пальцями ніг і т. п. Крем використовується також при лікуванні бородавок, геморою, деяких грибкових захворювань. Підвищує захисні властивості епідерми.

Швидко допомагає при сінному нежиті і алергії, кропивниці. Усуває свербіж після укусу комах. Додати в крем масла лаванди надає йому більш ексклюзивний характер, оскільки лаванда володіє дуже сильною протизапальною дією.

Властивості активних речовин

Композиція ефірних масел чайного дерева, мануки, кануки – протизапальну, антибактеріальну та протигрибкову дію, заспокоює, знімає почервоніння, подразнення, запалення шкіри, має кровоспинний ефект, покращує мікроциркуляцію крові.

Ефірне масло лаванди знімає запалення при шкірних захворюваннях, включаючи псоріаз, екзему та інші форми дерматиту, заспокоює біль при опіках і стимулює загоєння мікротравм шкіри.

Ефірне масло розмарину має антисептичну, імуностимулюючу і тонізуючу дію, знімає м'язову біль, а також покращує рельєф шкіри і омолоджує її, сприяючи оновленню клітин.

Ефірне масло ромашки – активне протизапальний і антисептичний засіб. Міститься в ромашці азулен надає на шкіру виражену протизапальну, загоює, протиалергічну дію.

Соєва олія (соя гліцин) – як і всі масла, багаті незамінними жирними кислотами, відновлює епідермальний бар'єр і вологоутримуючу здатність шкіри, а завдяки наявності токоферолів і фітостеринів має виражену регенеруючу дію.

Маисовое масло – живить шкіру, робить її еластичною, оберігає від висихання і передчасного старіння.

Екстракти цілющих трав (шавлії, звіробою, деревію, алтея) мають заспокійливу, дезинфікуючу, протимікробну та протизапальну дію, знімають спазматичні болі, сухість і подразнення шкіри.

Інозитол (вітамін В8) -належить до класу цукрових спиртів з вітамінними характеристиками. Інозитол є структурною частиною клітинних мембран та в складі косметики стимулює дихання шкіри на клітинному рівні.

Компоненти ефірних олій (ліналоол, лімонен) - мають протизапальною, протигрибкову, антибактеріальну і антиалергенним дейстивем.

Ніацинамід (вітамін B3) - м'який, нераздражающий космецевтичний інгредієнт з великою кількістю переваг поліпшення зовнішнього вигляду зрілої, фотоповрежденной і проблемної шкіри. Використання ниацинамида покращує загальний вигляд шкіри при пігментації, загальних дефекти шкіри, запаленнях, проблемної шкіри, пом'якшує і розгладжує шкіру зі зморшками. Допомагає проти акне, розацеї та ін., стимулює синтез колагену, має протизапальну дію, відновлює і надає сяйво шкірі, збільшує кількість церамідів, сприяє функціональної і структурної цілісності шкірного бар'єру, що запобігає втраті води шкірою, зменшує мімічні зморшки та зморшки, покращує еластичність шкіри.

Гліцин - амінокислота, що входить до складу багатьох білків і біологічно активних сполук шкіри. Потрапляючи на поверхню шкіри у складі косметичного засобу, грає роль зволожуючого компонента; проникаючи в глибші шари, покращує обмінні процеси в клітинах; захищає клітинні мембрани від шкідливого впливу вільних радикалів, уповільнює процес передчасного старіння шкіри. Отримують гліцин гідролізом соєвого білка.

 

Основні атрибути
Виробник  Intracosmed
Країна виробникШвейцарія
Класифікація косметичного засобу  Лікувальна (Космецевтика)
СтатьУнісекс
Тип шкіри  Всі типи шкіри
Час застосування  Універсальний
Проблема і стан шкіриПошкодження, Роздратування, Травми, забиття, розтягнення
Упаковка засобу  Тюбик
Вікова група  Без обмежень
Вік  Без обмежень
Гіпоалергенний  Так
Тип крему  Лікувальний
Тип засобуКрем
  • Ціна: 956 грн.